Menu Zoeken 085 - 0220023 Online Dossier
De Andere Notaris

De andere notaris: Gratis evaluatiegesprek

De Rivieren Notarissen: de andere notaris?

Iedereen brengt wel eens een bezoek aan de notaris. Om een relatie vast te leggen, na de aankoop van een huis of na het overlijden van een familielid. Om alles goed te regelen bij de notaris krijg je te maken met een hoop wet- en regelgeving. Maar bij zo’n bezoek zit je niet altijd te wachten op die complexe materie.

De Rivieren Notarissen staat voor een ander notariaat! Als een huisarts op juridisch gebied begeleiden wij u in begrijpelijke taal bij wat u belangrijk vindt om te regelen. Dit vraagt om begeleiding op maat, want elke situatie is immers anders, ook die van u.

"Wij begeleiden u in begrijpelijke taal bij wat u belangrijk vindt om te regelen"

Belangrijk bij die persoonlijke begeleiding is de periodieke controle van uw akten.

Uw privésituatie, maar ook uw zakelijke situatie, kan veranderen. Bovendien kunnen nieuwe wetten en nieuwe rechterlijke uitspraken van invloed zijn op uw situatie. Daarom is een terugkerende bespreking van groot belang. In een gratis bespreking bij De Rivieren Notarissen kijken wij naar uw situatie op dat moment en beoordelen wij samen met u of alles nog goed is geregeld.

Voor zaken op personen- en familierecht ontvangt u van ons hiervoor elke vijf jaar een uitnodiging. Wanneer een echtscheiding via een van onze mediators is verlopen, bieden wij u elke drie jaar dit evaluatiegesprek aan. En als ondernemer wordt u eveneens na een periode van drie jaar uitgenodigd voor een bespreking over uw bedrijfssituatie. Akten maar ook aandeelhoudersovereenkomsten worden gecheckt en besproken. Deze uitnodiging voor een kosteloze en vrijblijvende controle is uniek binnen het notariaat en past bij de visie van De Rivieren Notarissen: "Juridisch goed en onbezorgd geregeld!"

De visie van De Rivieren Notarissen: "Juridisch goed en onbezorgd geregeld!"

Bij ons ervaart u een ander notariaat, waarbij wij denken en handelen vanuit uw wensen en situatie. Wat ervaart de cliënt? Wat verwacht de cliënt? Dat zijn dagelijks terugkerende vragen binnen het team van De Rivieren Notarissen. Dit heeft inmiddels geresulteerd in vele reviews met een gemiddelde klanttevredenheidscore van 9,4.

"Dit heeft inmiddels geresulteerd in vele reviews met een gemiddelde klanttevredenheidscore van 9,4"

Tenslotte wijzen wij u nog graag op onze volgende service-elementen:

  • gratis inloopspreekuur om uw juridische zoektocht de goede richting te geven
  • vrijblijvende en gratis eerste bespreking
  • leesbare toelichtingen bij uw akten
  • uitnodiging voor het bespreken van uw akten na 3 of 5 jaar
  • een beveiligd en gecertificeerd communicatiekanaal waarin u uw documenten kunt uploaden en wij ze voor u klaarzetten. Ook kunt u daar via onze Workflow - op het moment dat het u uitkomt - de voortgang van uw zaak volgen
  • een jurist als vast aanspreekpunt en altijd een vervanger bij afwezigheid
  • transparante en redelijke tarieven

Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek bij De Rivieren Notarissen! Ook wanneer uw akte niet is getekend bij De Rivieren Notarissen, bent u van harte welkom voor een evaluatiegesprek.

Tip 1: Kies een notaris die bij u past
Tip 2: Check hoe lang geleden uw akten zijn gecontroleerd
Tip 3: Voor meer informatie, bel ons

Ga naar Blog overzicht

Zo houden we je op de hoogte

De Rivieren Notarissen is aangesloten bij: