Menu Zoeken 085 - 0220023 Online Dossier
_60A0401

Wat cliënten over ons vertellen

Ik ben voor mijn testament en levenstestament bij deze notaris geweest. Zij verstaan hun vak en zijn vriendelijk.

Alma, 29 maart 2023

Deskundig en betrokken

Ed, 29 maart 2023

Overdracht van ons nieuwe huis en testament geregeld via De Rivieren Notarissen. Daarnaast een verkennend gesprek gehad om over de opties van partnerschap of samenlevingscontract. Mr. Petra ter Braak - van Straten heeft ons hierin steeds zeer fijn en persoonlijk begeleid en heeft alles tot op het kleinst detail kunnen toelichten, met eerlijke en begrijpbare antwoorden. Hierdoor hebben wij zelf goed overwogen keuzes in kunnen maken en weten we zeker dat wat we getekend hebben ook goed is. Wij komen hier zeker terug.

Marcel, 28 maart 2023

Nogmaals prima geholpen, alle vragen waar wij voor kwamen prima uitgelegd en verdere tips vanuit en met de notaris goed en begrijpelijk doorgenomen, dank daarvoor.

Arie, 24 maart 2023

Ze laten goed weten wat de mogelijkheden zijn en wat de beste keus is verder leggen ze het makkelijk uit Jip en Janneke taal zodat iedereen het kan begrijpen verder nemen ze de tijd voor je en staan open voor alle vragen

Bertina, 24 maart 2023

Er wordt de tijd genomen om alles aan je uit te leggen. Ze denken mee in je situatie en geven hierbij deskundig advies.

N., 23 maart 2023

Rondom de aankoop van onze nieuwe woning prima geholpen door De Rivieren Notarissen. In de aanloop naar het overschrijven heldere communicatie en goed begeleid. En de overdracht zelf was de kers op de taart. In een rap tempo nam Stephan de Korte ons mee door de akte en daarna een heel leuk gesprek gehad met elkaar. Ook zijn assistente Marloes 'Douglas' kun je er heel goed bij hebben. Al en al een leuk feestje op weg naar ons nieuwe adres. Top!

Arie, 18 maart 2023

Al jarenlang klant en altijd goed, deskundig en betrouwbaar geholpen. Men denkt mee in de situaties en adviseert daarbij vrijblijvend maar wel attent. Op prettige wijze betrokken en geïnteresseerd.

L., 16 maart 2023

Deskundig en gedegen advies in begrijpelijke bewoordingen

Cor, 9 maart 2023

Keurig en netjes, vriendelijk en gastvrij, persoonlijke wensen worden op een fijne manier besproken, alle tijd voor ons als clienten. Goede uitleg ook over moeilijke termen.

Adrie van Klinken, 9 maart 2023

Fijn geholpen ,goed advies, super !

Colinda , 8 maart 2023

Buitengewoon goed

Martinus, 8 maart 2023

Vriendelijk en naar tevredenheid geholpen.

Sjanie , 2 maart 2023

Wij zijn door "De Rivieren Notarissen" erg goed geholpen. De uitleg en de toelichting op het testament was voorbeeldig. Er werd alle tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden en toe te lichten. We hebben met meerdere personen gesproken, en iedereen was erg goed van ons dossier op de hoogte. We zijn erg goed geadviseerd!

Hein Verschuur, 1 maart 2023

Bij een notariskantoor dacht ik altijd aan een norse man die onduidelijke taal gebruikte en strak in het pak zat. Hoe anders is mijn ervaring met De Rivieren Notarissen, dhr.Bongers en zijn medewerkers. Een verademing, vriendelijke mensen en een duidelijke uitleg van zaken. Je kunt alles vragen, niets is te veel en men denkt met je mee! Ik ben heel erg tevreden! Teuny Haverhals

Teuntje , 28 februari 2023

Mijn vrouw en ik zijn voor een gesprek geweest voor advies en raadgeving betreffende testamenten. Hierbij is duidelijk uiteengezet wat dit inhoud en de mogelijkheden zijn. Hierna opdracht gegeven voor uitvoering van de door ons gewenste testamenten. De gehele afhandeling hiervan is door ons ervaren als zeer correct. Wij zijn dan ook uiterst tevreden en vinden dan ook dat de notaris van De Rivieren 5 sterren verdienen.

Jacques , 26 februari 2023

De 1e afspraak met de notaris was niet fijn, de 2e afspraak met een collega notaris was super, zij dacht mee en was duidelijker in de uitleg. Ik vul de gegevens van de 2e afspraak, omdat de 1e niet voldoende zijn.

Familie P, 23 februari 2023

goede uitleg en adviezen over wat te kiezen of te doen in bepaalde situaties. vertrouwd gevoel nette afhandeling

danny, 23 februari 2023

Mijn ervaring met deze notaris is, dat ze aandachtig luisterde. Ze nam de tijd en was zeer meelevend. Daarbij zeer deskundig. Dat gaf mij het gevoel dat ik met de wensen die ik had in goede handen was. Het is naar mijn grote tevredenheid geregeld en dat geeft me rust.

Liesbet, 23 februari 2023

Wij zijn door het team van De Rivieren Notarissen goed en deskundig geholpen. De zaken worden juridisch goed en onbezorgd geregeld. Zeker aan te bevelen!

Dirk, 22 februari 2023

Afgelopen maanden ontzettend goed geholpen door de heer De Kort. De heer De Kort heeft goed met ons meegedacht en ons goede adviezen gegeven. De Rivieren Notarissen is een aanrader.

Kim, 20 februari 2023

De verschillende afspraken zijn met tussenpozen gepland, wat erg fijn is. Zo hadden we voldoende tijd om alles op een rijtje te zetten. Duidelijke uitleg bij de verschillende documenten.

Melanie, 14 februari 2023

Alle zaken onder één dak te verkrijgen. Erg prettig.

Marieke , 1 februari 2023

Correcte: aanpak uitvraag procedure opstelling en afhandeling van mijn notarisverzoek tot opstelling/ wijziging van onze testamenten.

Arie, 1 februari 2023

Op basis van een aantal ervaringen rij ik graag een heel stuk om om bij dit kantoor te worden geadviseerd. Inmiddels meerdere ervaringen in de laatste 2 jaar, allemaal even vakkundig geadviseerd. De klant ervaart een zeer prettig en service gericht team! Complimenten!

Paul, 17 januari 2023

De Rivieren Notarissen is aangesloten bij: