Menu Zoeken 085 - 0220023 Online Dossier
_60A8000

Wat cliënten over ons vertellen

Wij moesten onze testamenten up daten en wilden beiden een levenstestament op laten maken. Zelf hadden wij een concept gemaakt, met de notaris besproken, daar kwamen we achter dat een aantal punten gewijzigd moesten worden. De notaris gaf hierover tekst en uitleg, waarna wij tot andere inzicht kwamen. Voor de uitleg werd tijd genomen, zodat het voor ons duidelijk werd. Na afloop werden de testamenten getekend. Wij gingen met een goed gevoel naar huis. Zoals we het bedoeld hadden, is het PRIMA geregeld.

Charles, 23 november 2022

Er werd goed geluisterd en meegedacht in onze persoonlijke situatie. Goede adviezen met ruimte voor onze eigen gevoelens en gedachten. Vriendelijke bejegening en een duidelijke, heldere uitleg, met een goed resultaat.

Gerry , 18 november 2022

Testament op laten maken, zeer goed uitgelegd en opgesteld. Bedankt daarvoor!

Inka, 17 november 2022

We hebben de afspraken als zeer ontspannen en prettig ervaren. Er werd telkens tussendoor gevraagd of we nog vragen hadden en daar werd ook de tijd voor genomen. Het inlevingsvermogen van Petra vonden we erg fijn.

Marja, 13 november 2022

Persoonlijke benadering, begrijpelijke communicatie, uitgebreide kennis en ervaring, goede adviezen, laagdrempelig.

x, 5 november 2022

Als onervaringsdeskundige op het gebied van financiële zaken en notariële zaken is de ondersteuning van Spa Assurantiën en de Rivieren notarissen buitengewoon prettig. Nemen in goede samenwerking heel veel potentiële zorgen weg bij ons. Zeer duidelijk, vriendelijk en professioneel.

IA, 1 november 2022

Goede ontvangst, veel kennis van zaken en goede advisering. Accuraat en een vlotte afhandeling.

Ruud, 1 november 2022

Wij kregen al diverse malen goede uitleg en hartelijke begeleiding bij zaken die wij notarieel hebben laten vastleggen. Dat maakt stukken begrijpelijk en geeft je ruimte om goed na te denken en te sparren over de besluiten die je moet nemen. De correspondentie verloopt prettig en het online dossier is van grote meerwaarde.

Monique van den Oord, 27 oktober 2022

Prettige ontvangst en duidelijke uitleg.

G. H. Koops, 25 oktober 2022

perfect geregeld .en testament en levenstestamenten .in eenvoudig Nederlands uitgelegd .ook als je iets niet begrijpt wordt het netjes uitgelegd.

joop, 25 oktober 2022

Zeer fijne Notaris. Hier wordt met je meegedacht om de zaken goed geregeld te hebben. Wij raden de rivieren Notarissen zeker aan!

Corné, 23 oktober 2022

Onze wensen zijn op een uitstekende manier uitgevraagd en vervolgens op de juiste manier papier gezet. Wij hebben een goede uitleg gekregen en al onze vragen zin snel en duidelijk beantwoord.

René, 23 oktober 2022

We zijn op afspraak geweest voor een testament. We zijn zeer goed geholpen en alles is heel goed uitgelegd. Alle mogelijkheden zijn opgenoemd en besproken in gewone taal zodat je het begrijpt. Er wordt je niks opgedrongen. Het is en was een zeer prettige samenwerking.

Sandra Nederpelt, 22 oktober 2022

Tijdens het eerste informatieve gesprek is er uitgebreid de tijd genomen voor het belang van een testament. isve. Bij het ondertekenen van dit testament werd wederom alle tijd genomen voor een zeer duidelijke uitleg van de punten in het testament. Daarna werd door de notaris ook gewezen op het belang van een leventestament. Zeker in het geval wanneer er sprake is van vermogen Bij ondertekening van deze testamenten werd wederom alle tijd genomen voor uitleg van de punten. De uitleg was zeer duidelijk en begrijpelijk. Mijn vrouw en ik stapten met een zeer goed gevoel de deur uit. Het is tenslotte wel een behoorlijk beladen onderwerp. Onze ervaring is datje hetniet moet uitstellen, zelfs als je jong bent en het om geld gaat.

Ad Botterblom, 17 oktober 2022

Goede uitleg vriendelijk

Corrie Van Wiggen en Arnold van Wiggen, 14 oktober 2022

Tijdens het opstellen en uitwerken van het testament duidelijker goede uitleg over de hele procedure.

Petra, 14 oktober 2022

We werden goed geïnformeerd en alle voor en nadelen van een te maken beslissingen werden helder uitgelegd. Er werd ruim voldoende tijd genomen om iets te bespreken en uit te leggen. Geen vraag was te veel. Waar nodig kort en bondig zodat het interessant bleef en je aandacht niet verslapte. Dus geen ellle lange bla bla verhalen.

Frans Lucas, 12 oktober 2022

Tijdens het passeren van onze testamenten hebben wij een duidelijke uitleg gekregen "in begrijpelijk Nederlands"

Cor, 10 oktober 2022

Meerdere fijne ervaringen gehad met De Rivieren Notarissen, zowel op afspraak als telefonisch of via de mail.

Marenka, 3 oktober 2022

Wat wij gevraagd hebben is gedaan.

Piet van Herwijnen, 30 september 2022

Voor mij als leek in alles in begrijpelijke taal uitgelegd en al mijn vragen zijn eenvoudig maar duidelijk beantwoord . Er werd tijd genomen om alles goed door te nemen. Zeker een aanrader om wanneer nodig weer gebruik te maken van hun diensten.

Sjaak, 29 september 2022

X

Jacko, 27 september 2022

Ondanks dat wij niet veel van het partnerschap weten, gaaf Leontien ons goed en duidelijk advies. Als we het niet begrepen legde ze het ook goed uit en met alle tijd.

Esther , 21 september 2022

Fijne begeleiding en communicatie. Duidelijke en heldere uitleg.

Bianca , 14 september 2022

We zijn geholpen door Stephan. Heb de gesprekken als zeer prettig ervaren. Stephan weet de 'juridische taal' heel kundig om te zetten in eenvoudige, makkelijk te begrijpen begrippen. Erg prettig. Hij is ook meedenkend en durft te zeggen wat in ons persoonlijke geval de beste optie is.

Aaron, 14 september 2022

De Rivieren Notarissen is aangesloten bij: