Menu Zoeken 085 - 0220023 Online Dossier
_60A3133 Teamfoto tuin Dussen

Over ons

De Rivieren Notarissen is gelegen tussen Breda en Utrecht en bestaat uit drie vestigingen: in Dussen, Rijswijk en Werkendam. De sfeer is klantgericht en laagdrempelig.

Wie zijn wij

De Rivieren Notarissen is hét notariskantoor binnen de gemeente Altena, maar ook daarbuiten. Een notariskantoor dat alle gewenste notariële dienstverlening biedt. Het behoort qua omvang tot de grotere notariskantoren van Nederland en heeft dan ook specialisten op meerdere notariële gebieden in huis. Dat doen wij met een enthousiast en professioneel team. Wij zijn en blijven op de hoogte van de nieuwste juridische ontwikkelingen zodat u altijd up to date geadviseerd wordt. Tevens zijn wij gespecialiseerd op het gebied van scheepsrecht, agrarisch recht, ondernemingsrecht en estateplanning. Onze legal mediators kunnen u deskundig begeleiden bij een conflict in uw relatie. Dit zowel op privé als op zakelijk vlak.

Door het samenbrengen van deze specialisten kunnen wij optimaal juridisch advies op maat bieden. Het juridische advies en de eventuele akte zijn slechts een onderdeel van onze dienstverlening. Onze communicatie met u op alle verschillende momenten tijdens uw zaakbehandeling is zeker zo belangrijk. Een luisterend oor bieden, het verplaatsen in wat voor u belangrijk is en de juridische materie in begrijpelijke taal overbrengen: daar zijn wij dagelijks bewust mee bezig. Zo staan wij graag voor u klaar totdat het juridisch goed en onbezorgd geregeld is voor u.

Geschiedenis

De Rivieren Notarissen is opgericht in 1998 en kent een rijke historie. Onze drie kantoren in, voorheen Andel, tegenwoordig Rijswijk, Dussen en Werkendam hebben vele notarissen gehad in de afgelopen eeuw. Namen als Pompe van Meerdervoort, Jungerius, Salomons, Van Es, Duine, Meerburg, Affourtit, Van Heeswijk en Gorzeman roepen mogelijk herinneringen op.

In 1998 besloten de toenmalige notarissen, mevrouw Gorzeman en de heren Salomons en Meerburg, tot een algehele fusie van hun drie afzonderlijke kantoren. Doelstelling was om kennis te delen en samen sterker de toekomst in te gaan. De nieuwe Notariswet was namelijk in aantocht, waarbij vrije concurrentie in de markt een belangrijke rol speelde.

Tekening OK

Illustratie: Chris Roodbeen

Vanaf het begin heeft De Rivieren Notarissen de kwaliteit van de dienstverlening vooropgesteld en ingezet ten behoeve van de cliënten van de drie vestigingen. Zeker na de bankencrisis van 2008 is een klantgerichte bedrijfsvoering een belangrijke missie geworden. Het denken vanuit de cliënt - het vaststellen wat de klant verwacht van zijn notaris - vormt tegenwoordig meer dan ooit het DNA van onze organisatie. De juridische kennis en kwaliteit van de dienstverlening staat uiteraard voorop.

Over ons

_60A3166 Teamfoto close-up Brytt

Maak kennis met onze specialisten

De Rivieren Notarissen is aangesloten bij: