Menu Zoeken 085 - 0220023 Online Dossier
advies bij het starten van een onderneming door onze start-up coaches

Bedrijf starten? Onze Startup Coaches helpen u een stap verder!

Het starten van een onderneming is voor velen een grote stap in het onbekende. Marktverkenning is de eerste voorwaarde om van toekomstig succes verzekerd te zijn.

Met het starten van de onderneming hangt niet alleen samen het mogelijk opzeggen van een vast dienstverband waardoor financiële zekerheid wegvalt, maar tevens het aangaan van financiële verplichtingen die nodig zijn voor de start van de onderneming.

Al met al verstrekkende gevolgen voor de toekomstige ondernemer, ook in zijn privésituatie.

Om goed voorbereid aan het ondernemerschap te beginnen, kan het een idee zijn om je vooraf te laten begeleiden door een startup coach van De Rivieren Notarissen.

De startup coach kan met u meedenken met de opzet van uw onderneming en adviseren over de rechtsvorm waarin u het beste de onderneming kunt uitoefenen.

Is voorlopig de eenmanszaak of vennootschap onder firma de beste oplossing of gezien bedrijfsrisico's meteen de in de besloten vennootschap (B.V.). stappen? De gekozen rechtsvorm kan gevolgen hebben voor aansprakelijkheid, belastingen en de wijze waarop de onderneming wordt bestuurd.

De startup coach zal u verder begeleiden bij de eventuele oprichting van de vennootschap onder firma, b.v., statutenwijziging, aandelenoverdracht en dergelijke.

Bent u als startende ondernemer op zoek naar een meedenker en naar juridische ondersteuning, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek

met één van onze juridische startup coaches mr. P. (Petra) ter Braak - van Straten of mr. J.W.A.M. (Cyriel) Bongers.

Zij kunnen u als ondernemingsrechtjurist helpen bij het navigeren door de complexe wereld van de wet- en regelgeving.

Tip 1. Laat u goed adviseren voordat u een onderneming start;
Tip 2. Kies niet alleen op basis van fiscale voordelen maar denk ook aan privé aansprakelijkheid;
Tip 3. Denk ook aan de gevolgen bij een eventuele echtscheiding, overlijden of wilsonbekwaamheid

Ga naar Blog overzicht

Zo houden we je op de hoogte

De Rivieren Notarissen is aangesloten bij: